Koh Lanta misery

On the island of Koh Lanta, another day of cloudless skies, a blue sea with bath warm water and the merciless sun beating down on the Swedes at the pool has begun.


Patrick is standing on our porch looking at the beforementioned scene with a face that Noëlle usually has when she faces another day of perpertual November rains in The Netherlands, and declares with a sigh: ‘You know what, I am done with this weather!’

He’s now on the bed, curtains drawn, aircon on 23 ˚C, staring at his e-reader.

Location:Koh Lanta, Thailand

6 gedachten over “Koh Lanta misery

  1. Tja, dat gaat nog wat worden daar in Australië, want dat weer kun je dáár ook wel zo’n beetje verwachten. Ik neem aan dat de kinderen er niets op tegen hebben. Maar hier in Nederland is het afwisselender. Vandaag droog en zon voorspeld, maar het weekend komt met regen. Profiteer er dus maar van
    Liefs, pa

  2. Tja, hij is niet zo’n warmtedier als Noëlle. Voor ons ziet de foto er uit als paradijs, helemaal met de enorme windkracht 8 die we gisteren voor onze kiezen kregen; met een fiets die doortrapt schiet dat niet echt op…. Vandaag weinig wind, zonnig en Rijswijk ligt onder een enorme grote, dikke maar wel mooie bladerendeken (en na deze enorme wind zijn de bomen nóg niet kaal). De kinderen vinden die bladeren alleen maar leuk; ze banjerden er vanochtend vrolijk door heen en maakten er een mooie bladerenregen van. Jullie lezen wel, het is hier op en top herfst.

  3. Ja, het valt niet mee, he, al dat mooie weer. LOL. Hier is het inderdaad op en top herfst, Sinterklaas is weer in NL, de Kerst nadert…. Ik denk dat ik vlucht en jullie kom opzoeken…;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.