Stom!

Al drie dagen regen. Vandaag de laatste 2 uur van onze dagtrip op een longtail boat moeten afbreken vanwege opnieuw continue keiharde stortregens. Kinderen zeiknat. Wij zeiknat. Alles in de tas zeiknat. Geen zon gezien, maar wij tweeën onwijs verbrand.

In hotel geen stromend water, laat staan warm, dus niet kunnen douchen en de wc niet doortrekken. Of Kim zelf en haar bedje uitspoelen toen ze net tijdens haar dutje in haar bedje zó moest hoesten van alle nattigheid dat ze haar bedje onderkotste. Datzelfde ondergekotste bedje moet morgen mee, samen met alle gepakte koffers (met alle zeiknatte, ongewassen zooi van vandaag) voor de reis naar Hat Yai voor de nachttrein naar Kuala Lumpur, waar de airco op 15 graden staat.

En we kunnen de deur niet uit om iets fatsoenlijks te eten te scoren omdat het nog steeds zeikregent.

Soms, heel soms is het leven van een wereldreizend gezin niet iets om jaloers op te zijn…

Location:Krabi, Thailand

2 gedachten over “Stom!

  1. Sneu hoor. Maar gelukkig hebben jullie die bruine tint nog. Je zult als kind toch zulke ouders hebben die zo met je door weer en wind rondzeulen! Maar eerlijk, ik heb het met jullie te doen en hoop dat het weer vanaf nu wat meer meezit.
    Kus mijn kleinkinderen.
    Liefs, Pa

  2. ik begrijp dat dit de dagen zijn dat je de dingen van thuis mist. Maar neem van mij aan….. het is bij jullie leuker dan in herfstachtig Delft! Hopelijk snel weer helemaal zoals jullie het wensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.